Salos pavadinimas neatskleidžiamas, bet spėjama, kad ji galėjo kainuoti milijonus.

Ispanijos leidinio „Mundo Deportivo“ interneto puslapis rašo, kad C. Ronaldo gerai žino daugumą Graikijos salų, nes yra ten ne kartą atostogavęs.

J. Menedesas praėjusį sekmadienį vedė savo draugę Sandrą. Vestuvių iškilmės vyko Portugalijos mieste Porto, o jose dalyvavo buvęs C. Ronaldo treneris Seras Alexas Fergusonas. Jis su portugalų futbolininkų pasirašė sutartį, pagal kurią puolėjas „Manchester United“ klubui atstovavo nuo 2003 iki 2009 metų.

C. Ronaldo triskart tapo geriausiu pasaulio futbolininku. 49-erių metų J. Mendesas yra vienas sėkmingiausių pasaulio futbolo agentų. Jis vadovauja ir kompanijai „Gestifute“, kuri užsiima futbolo talentų paieška ir jų karjeros vystymu.

Šiuo metu yra parduodama 12 Graikijos salų. Portalas „Private Islands Online“ siūlo vieną jų įsigyti už 3 mln. eurų.

Vestuvių pokylis vyko vienoje Porto rezidencijų. J. Mendesas su savo ilgamete drauge Sandra Barbosa kartu yra nuo 2005 metų ir augina tris vaikus. Šventėje dalyvavo daugybė ispanų ir portugalų futbolininkų, „Real“ ir Lisabonos „Benfica“ klubų prezidentai Florentino Perezas ir Luisas Filipe Vieira bei Londono „Chelsea“ komandos savininkas Romanas Abramovičius.

Ispanijos interneto naujienų svetainė ABC teigia, kad J. Mendesas yra vienas turtingiausių Portugalijos žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)