80 tūkstančių fanų akivaizdoje komandos sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:0), o po 11 metrų baudinių serijos 4:2 triumfavo Jose Mourinho auklėtiniai.

Anglams po įvartį pelnė Edenas Hazardas (10 min.) ir Gary Cahillas (86 min.), išlyginęs rezultatą nepaisant to, kad ore susidūrė su varžovų vartų sargu Jordi Masipu ir praskirto nosį, o katalonų, kurie vertėsi be savo lyderių Lionelio Messi ir Neymaro, gretose pasižymėjo Luisas Suarezas (52 min.) ir Sandro Ramirezas (66 min.).

11 m baudinių serijoje „Chelsea“ atstovai Radamelis Falcao, Victoras Moses, Ramiresas ir Loicas Remy buvo tikslūs, o iš „Barcos“ kojos nesudrebėjo tik Andresui Iniestai ir S. Ramirezui – Alenas Halilovičius ir Gerardas Pique kamuolio pasiųsti į Thibauto Courtoiso ginamus vartus nesugebėjo.

Prieš tai Londono komanda turnyre JAV 2:4 nusileido Niujorko „Red Bulls“ ir 7:6 (1:1) po 11 m baudinių serijos įveikė PSG, tuo metu Barselonos atstovai 2:1 palaužė Los Andželo „Galaxy“, bet 1:3 pralaimėjo „Manchester United“.

Primename, kad sekmadienį „Chelsea“ laukia mūšis dėl pirmojo šio sezono trofėjaus – FA „Community Shield“ mačas Vemblyje su Londono „Arsenal“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)