Prabėgus vos 50 sekundžių 20-metis anglas iškart įstrigo sirgalių atmintyje: varydamas kamuolį puolėjas ant jo užlipo ir išsitėškė ant vejos.

Netrukus R. Sterlingas įmušė ir pirmąjį savo įvartį „žydrųjų“ gretose. Jam prireikė vos trijų minučių. Tiesa, didžiąją darbo dalį šioje situacijoje nuveikė 18-metis Kelechi Iheanacho iš Nigerijos, atlikęs tobulą perdavimą.

Jau po penkių minučių švieslentėje degė vienodi skaičiai: rezultatą fantastišku tolimu šūviu išlygino 25-erių bosnis Miralemas Pjaničius.

Tačiau iškart po pertraukos svarstyklės vėl persisvėrė „Man City“ naudai. Įvartį šį kartą pelnė grubia Italijos ekipos gynėjų klaida pasinaudojęs K. Iheanacho.

Likus žaisti tris minutes puikiu baudos smūgiu Joe Hartą nuginklavo ir lygiąsias savo komandai išplėšė 23-ejų serbas Ademas Ljajičius.

„Roma“ savo sudėtyje šioms rungtynėms registravo ir Tomą Švedkauską. Nors italų ekipos treneris atliko net 11 keitimų, 21-erių vartininkui iš Lietuvos laiko aikštėje jis neskyrė. Tuo metu „Man City“ šiame susitikime atliko 10 keitimų.

Rezultatas:

„AS Roma“ 2 – 2 „Manchester City“, po 11 m baudinių 4:5
3' [0 – 1] Raheem Sterling
8' [1 – 1] Miralem Pjanič
51' [1 – 2] Kelechi Iheanacho
87' [2 – 2] Adem Ljajič

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)