Švedijos uostamiestyje „Žalgirio“ futbolininkai turės pakankamai laiko apsiprasti, kadangi rungtynės su didžiausia trečio pagal dydį šalies miesto pažiba – „Malmo“ klubu – jų laukia po dviejų parų.

Dar anksčiau į istorinės Skonės grafystės sostinę atkeliavo visą žalgiriečių mantą autobusiuku vežę klubo darbuotojai, o sporto direktorius Mindaugas Nikoličius savaitgalį iš „Swedbank“ stadiono tribūnų stebėjo būsimų oponentų rungtynes Švedijos pirmenybėse su „Orebro“ klubu (2:2).

„Malmo“ nacionaliniame čempionate nelaimi jau trečio mačo iš eilės ir turnyro lentelėje nusileido į šeštą vietą. Neblizgantis žaidimas ir problemos komandos sudėtyje verčia nuogąstauti vietos žiniasklaidą, bet pati ekipa gali pasitikėti savo jėgomis – Švedijos čempionų titulą apgynę „Malmo“ futbolininkai praėjusiame sezone įveikė visus Čempionų lygos atrankos barjerus ir dalyvavo grupių etape.

„Žalgirio“ minimalus tikslas – įveikti pirmą varžovą ir taip išlaikyti viltį pakovoti bent jau dėl patekimo į UEFA Europos lygos pagrindinį turnyrą.

Antradienio vakarą vilniečiai surengs treniruotę „Swedbank“ stadione, o pirmąsias rungtynes su „Malmo“ žais trečiadienį, nuo 20 val. Lietuvos laiku. Atsakomasis susitikimas Vilniuje įvyks liepos 21 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)