Ispanijos sostinės komandos biudžetą taip pat gali papildyti dar 7 milijonai eurų, kurių išmokėjimas priklausys nuo asmeninių žaidėjo ir jo naujos komandos rodiklių.

Tiesa, „Barcelona“ ekipos susitarime su „Atletico“ klubu numatyta viena esminė išlyga. Katalonijos klubas gali sugrąžinti žaidėją už 10 procentų mažesnę sumą Madrido komandai, jei nauju pirkiniu nebus patenkintas išrinktas „Barcelona“ prezidentas. Jis turėtų paaiškėti po liepos 18 dieną įvyksiančio balsavimo, o teisę sugrąžinti A. Turaną „Barca“ turės iki liepos 20-os vidurnakčio.

Jei A. Turanas liks „Barcelona“ klube, futbolininkas pasirašys penkerių metų sutartį.

Sandoriui tarp „Barcelona“ ir „Atletico“ klubų pritarė prezidento rinkimų laikotarpiu Katalonijos klubui vadovaujanti Laikinoji komisija.

„Įsigyti A. Turaną paprašė vyriausiais komandos treneris Luisas Enrique“, - sakoma išplatintame oficialiame „Barcelona“ pranešime spaudai.

Turkijos rinktinės saugas „Atletico“ marškinėlius vilkėjo nuo 2011 metų vasaros. Madrido ekipos gretose saugas iš viso sužaidė 178 oficialius mačus ir pelnė 22 įvarčius.

Dėl „Barcelona“ ekipai pritaikyto draudimo registruoti naujus futbolininkus A. Turanas, kaip ir anksčiau iš „Sevilla“ komandos įsigytas Aleixas Vidalis, rungtyniauti Katalonijos klube galės pradėti tik nuo 2016-ų sausio.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)