Teismas atmetė L. Messi advokatų apeliacijas ir mano, kad futbolininkas turėjo būti informuotas apie finansinę jo tėvo Jorge veiklą. J. Messi yra puolėjo vadybininkas ir atsako už visus žaidėjo finansus.

Futbolininko advokatai savo apeliaciniame skunde rėmėsi tuo, kad „L. Messi nė vienos minutės savo gyvenime neskyrė dokumentų, reguliuojančių jo lėšas, skaitymui“. Pats futbolininkas teigė, kad visais jo finansiniais reikalais rūpinasi tėvas.

Kaltinimai sūnui ir tėvui Messi buvo pateikti 2013 metų vasarą. Jie abu įtariami padirbę pajamų ir turto deklaracijas, o taip vengę mokėti mokesčius Ispanijai 2007, 2008 ir 2009 metais. Tyrimo duomenimis, Ispanijos iždui buvo nesumokėta 4,1 mln. eurų.

Anksčiau L. Messi jau sumokėjo 10 mln. eurų baudą ir buvo pasirengęs skirti dar 15 mln. eurų už tai, kad byla prieš jį būtų nutraukta. Ispanijos valdžia su tuo nesutiko.

2014-2015 metų sezone L. Messi „Barcelona“ klubui atstovavo 57-eriose rungtynėse ir pelnė 58 įvarčius. Argentinietis su Katalonijos komanda laimėjo visus įmanomus trofėjus - tapo Ispanijos čempionu, iškovojo šalies taurę ir triumfavo UEFA Čempionų lygos turnyre.

Šiuo metu L. Messi su Argentinos rinktine yra Čilėje, kur dalyvauja „Copa America“ čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)