„Barcelona“ tapo pirmuoju Europos klubu, kuriam antrą sykį pavyko laimėti visus turnyrus - nacionalines pirmenybes, iškovoti šalies taurę bei nugalėti UEFA Čempionų lygoje. Pirmas toks atvejis buvo 2009 metais.

Tad „Barcelona“ trenerio L. Enrique žodžiai pasibaigus fantastiškam sezonui skambėjo netikėtai.

„Sprendimo dar nepriėmiau, nežinau ar liksiu klube, ar išeisiu. Šiame sezone nebuvo lengva, esu labai dėkingas visiems, kurie tikėjo manimi ir komanda. Net negalėjau įsivaizduoti, jog su „Barcelona“ galiu laimėti visus tris trofėjus. Savo darbą stengiausi atlikti kuo geriau“, - aiškino L. Enrique.

Turino „Juventus“ klubas taip pat galėjo susišluoti visus tris titulus. Tačiau Italijos čempionai ir taurės laimėtojai UEFA Čempionų lygos trofėjaus neparsivežė. Du kartus turnyre trumfavęs „Juventus“ klubas elitinio Europos klubinio futbolo turnyro finale pralaimėjo jau šeštą kartą.

„Juventus“ vyriausiasis treneris Massimiliano Allegri teigė, jog savo žaidėjams priekaištų neturi.

„Po finalo padėkojau žaidėjams už fantastišką sezoną. Padėkojau ir už šios dienos rungtynes, nes futbolininkai kovojo stulbinančiai, pademonstravo charakterį ir meistriškumą. Po įmušto įvarčio galvojome, kad kontroliuojame situaciją ir stengėmės pasižymėti dar kartą. Tačiau žaidėme su pasaulinio lygio varžovais ir viskas baigėsi kitaip. Žinoma, liūdna pralaimėti, ne kiekvienais metais žaidžiame finale. Tačiau savo žaidėjams jokių priekaištų neturiu“, - sakė M. Allegri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)