„Laukia didelė sporto šventė. Džiaugiuosi, jog LFF priėmė sprendimą surengti šį renginį Šiauliuose. Tikiuosi, kad gegužės 23-ią tribūnos bus užpildytos. Be abejo, ir pats būsiu stadione ir stebėsiu rungtynes“, - iš LFF vadovų priimdamas taurę kalbėjo Šiaulių meras Artūras Visockas.

Aktyviai sportuojantis Šiaulių savivaldybės vadovas teigė, jog pats labiausiai propaguoja orientacinį sportą, tačiau mėgsta ir kitas sporto šakas, o futbolą „žaidžia labai dažnai.“

Meras miesto savivaldybėje kartu su LFF prezidentu Juliumi Kvedaru ir generaliniu direktoriumi Edvinu Eimontu aptarė ne tik artėjančias taurės rungtynes, bet ir futbolo vystymosi mieste klausimus, buvo supažindintas su nauju LFF infrastruktūros vystymo projektu.

„Jau seniai taurės finalas vyko Šiauliuose. Todėl nusprendėme jį surengti čia. Stengiamės organizuoti savo renginius ten, kur yra pozityvus vietos valdžios požiūris į futbolą. Tikiu, kad tas sprendimas pasiteisins. Tai šventė tiek šio miesto gyventojams, tiek komandų, kurios dalyvaus finale, gerbėjams“, - kalbėjo E. Eimontas.

Taurės trofėjų šiauliečiai ir miesto svečiai iki finalo galės išvysti Šiaulių „Akropolio“ prekybos centre.

„Mūsų sprendimas prisidėti prie šio renginio reiškia patvirtinimą, jog tikrai artimai esame susiję su futbolu. Manau, kad Lietuvos futbolas nusipelnė tokios pat pagarbos. Norime žmonės galėtų jaustis pasitikintys savimi ir pas mus rastų tai, kuo naudojasi ir pasaulinio lygio žaidėjai“, - sakė vienas renginio rėmėjų Vladas Korsakovas.

LFF taurės finalo dvikova įvyks gegužės 23 d. nuo 14 val. Šiaulių miesto savivaldybės stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)