Futbolo mėgėjų, ateisiančių stebėti šias rungtynes, laukia ne tik futbolas. Greta stadiono stovės akį traukiantis, unikaliu dizainu išsiskiriantis elektromobilis KIA „Soul EV“.

Visi galės iš arti apžiūrėti šį išskirtinį automobilį, o mačo pertraukos metu vienam iš žiūrovų bus suteikta galimybė pasivažinėti po Uteną.

Rungtynės tarp „Utenio“ ir „Žalgirio“ sekmadienį prasidės 15 val. Bilietus galima įsigyti iš anksto internetu arba rungtynių dieną „Utenio“ stadione.

Išankstinis standartinis bilietas kainuos 1,50 euro, šeimos bilietas - 2,25 euro, o bilietas studentams - 0,75 euro. Bilietas studentams galios tik pateikus studento pažymėjimą.

Standartinis bilietas rungtynių dieną kainuos 2 eurus, šeimos bilietas dviem asmenims - 3 eurus, bilietas studentams - 1 eurą.

Moksleiviai ir senjorai į rungtynes įleidžiami nemokamai.

Kiekvienas asmuo, įsigijęs bilietą rungtynių dieną, turės galimybę laimėti „Utenio“ aistruolio marškinėlius.

Rungtynių pertraukų metu žiūrovų lauks įvairūs žaidimai, kurių metu bus galima laimėti įvairių prizų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)