Jau 6 min. Wayne'as Rooney – žaidėjas, kurio lietuviai labiausiai ir prisibijojo – nuginklavo Giedrių Arlauskį, o jo pavyzdžiu vėliau pasekė ir kiti trys anglų puolėjai: Danny Welbeckas, Raheemas Sterlingas ir Harry Kane'as, kuriam, pakilusiam nuo atsarginių suolo, prireikė vos 80 sek.

Šeimininkai laimėjo 4:0 ir iškovojo penktą pergalę iš tiek pat galimų.

Šios rungtynės nepraslydo pro akis ir animacines parodijas bei filmukus kuriančiam „Youtube“ svetainės „442oons“ kanalui.

Beveik pusantros minutės trukmės filmuke prisimenamas kuriozinis Zlatano Ibrahimovičiaus įvartis į Moldovos vartus, rusų vartininko Igorio Akinfejevo nelaimė Juodkalnijoje ir puikus minėto H. Kane'o debiutas Anglijos rinktinėje.

Lietuva (angl. „Lithuania“) filmuke vadinama „Lecterania“ – tai aliuzija į išgalvotą personažą Hanibalą Lekterį, neva gimusį mūsų šalyje.

H. Kane'as nerišlia kalba sako, kad po tokio savo pasirodymo tiesiog neturi žodžių, o Roy'us Hodgsonas teigia, kad jei jo auklėtiniai ir toliau skins pergales tokiais rezultatais, labai greitai pakils FIFA reitinge.

Naujos parodijos „442oons“ kanale pasirodo kiekvieną savaitę – po svarbesnių futbolo rungtynių. 

Itin daug peržiūrų surinko jo sukurta šmaikšti 2014 metų pasaulio futbolo čempionato apžvalga, kuria siūlome pasimėgauti ir jums:

Dvikovos tarp Anglijos ir Lietuvos rinktinių įvarčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)