Portugalas padėjo „karališkajam“ klubui išsigelbėti bei žengti į kitą etapą pelnydamas du įvarčius galva. C. Ronaldo susilygino su Lioneliu Messi visų laikų rezultatyviausių turnyro žaidėjų sąraše.

C. Ronaldo visų rungtynių metu atrodė susierzinęs, o jų pabaigoje „Canal Plus“ kamera užfiksavo snaiperį komandos draugui Karimui Benzema sakant „tai yra gėdinga“.

Po finalinio teisėjo švilpuko portugalas iškart bandė pabėgti į rūbinę, tačiau jį sulaikė komandos kapitonas Ikeras Casillasas. Jis norėjo, kad C. Ronaldo padėkotų „Santiago Bernabeu“ stadione susirinkusiems gerbėjams.

Abejingai dar pastovėjęs aikštėje C. Ronaldo nuskubėjo į tunelį, vedantį link persirengimo kambarių, o sutikęs žurnalistus šiems pasakė: „Neketinu kalbėti. Daugiau nekalbėsiu su spauda iki sezono pabaigos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)