Abi komandos į finalą pateko pusfinaliuose laimėjusios 11 metrų baudinių loterijas.

„Visų pirma, noriu pasidžiaugti, kad 34-erius metus gyvuojantis „Snaigės“ turnyras dar nenumirė ir jame galime pasiruošti naujajam sezonui. Tarp mano auklėtinių yra ir 1999 metų gimimo vaikai. Paprasčiausiai, mes žiūrime į priekį ir norime, kad jaunimas jau dabar grūdintųsi žaisdamas su vyrais.

Startavę turnyre konkrečių tikslų nekėlėme, tačiau patekus į finalą, aišku, kad noras laimėti yra didelis“, – pasakojo A. Liubinskas, kurio komanda grupės turnyre R. Turskio treniruojamai ekipai nusileido rezultatu 1:2.

Vilniaus FM auklėtiniai tarp dviejų stipriausių turnyro komandų pateko pusfinalyje nugalėję pirmos lygos dalyvį MRU. Pastarasis šiose rungtynėse pirmavo du kartus, tačiau persvaros neišlaikė. Pagrindinis laikas baigėsi 2:2, o baudinių serijoje 6:5 pajėgesnė buvo jaunoji karta.

Per kito pusfinalio, kuriame susitiko „Vilniaus Universitetas – Vilmesta“ ir „Gariūnai“, pagrindinį laiką įvarčių įmušta nebuvo, o baudinių serijoje sėkmė lydėjo studentus.

Mažasis ir didysis finalai Vilniaus Fabijoniškių mokyklos stadione įvyks šeštadienį:

14.20 valandą dėl trečios vietos susitiks MRU – „Gariūnai

16.00 valandą finalas Vilniaus FM – „VU-Vilmesta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)