Aktyviai pradėję rungtynes žalgiriečiai jau antrą minutę pasiuntė kamuolį į vartų tinklą. Jakubas Wilkas po baudos smūgio pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, o ten atsidūręs Semiras Kerla koja iš arti pasiuntė kamuolį į vartus – 1:0.

Lietuvos čempionai visiškai kontroliavo rungtynių eigą, o Armėnijos ekipa tik retais atvejais sukeldavo menką pavojų vartus pirmame kėlinyje gynusiam Armantui Vitkauskui.

Dar viena ypač reali proga pasižymėti buvo 30-ą minutę, kai J. Wilkas pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, kur buvo susispietę keli komandos draugai. Po sąmyšio ir pakartoto smūgio S. Kerla pataikė į vartų konstrukciją.

Pirmame kėlinyje puikiai atrodė Kipre iki tol dar nerungtyniavęs Serge'as Nyuiadzi. Paskui varžovus nespėję futbolininkai iš Armėnijos pražangomis stabdė Lietuvos čempionus – 39-ą minutę geltona kortele nubaustas ypač grubiai prieš Liną Pilibaitį prasižengęs varžovas.

Kadangi per pirmą mačo pusę A. Vitkaustas darbo beveik neturėjo, antrajame kėlinyje į aikštę buvo išleistas Kipre jau vartus saugojęs Lukas Lidakevičius. Žalgiriečiai ir toliau kontroliavo situaciją ir kūrė atakas, o realiausią progą turėjo 73-ią minutę, kai S. Kerla smūgiavo visai virš skersinio.

Savo progų antrajame kėlinyje taip pat neišnaudojo Elivelto, Georgas Freidgeimas, Andro Švrljuga bei Mantas Kuklys.

Antrojoje rungtynių pusėje apšilti aikštėje progą gavo atitinkamai S. Nyuiadzį, L. Pilibaitį, Egidijų Vaitkūną, Kristį Andreou ir J. Wilką pakeitę Vytautas Lukša (57 min.), Elivelto (62 min.), Artakas Jedigarijanas (62 min.), M. Kuklys (74 min.) ir Justas Lasickas (77 min.).

Rungtynes kontroliavę Lietuvos čempionai nesuteikė vienuolikei didesnių šansų ir pasiruošimą sezonui Kipre baigė užtikrinta pergale rezultatu 1:0.

Armėnijos aukščiausiosios lygos „Mika“ klubas net šešis kartus į viršų kėlė šalies taurę ir dukart supertaurę. Šiemet sezonas klubui nesiklosto labai sėkmingai ir jis užima šeštą vietą 8-ių komandų turnyre.

Rungtynės:

Vilniaus „Žalgiris“ 1 – 0 Jerevano „Mika“
2' [1 – 0] Semiras Kerla

„Žalgiris“: Armantas Vitkauskas (46' Lukas Lidakevičius), Andro Švrljuga, Semiras Kerla, Georgas Freidgeimas, Egidijus Vaitkūnas (62' Artakas Jedigarijanas), Jakubas Wilkas (77' Justas Lasickas), Deividas Šemberas, Jurijus Kendyšas, Linas Pilibaitis (62' Elivelto), Serge'as Nyuiadzi (57' Vytautas Lukša), Kristis Andreou (74' Mantas Kuklys).