- Praėjusį sezoną minėjai, kad nematai problemos grįžti į A lygą. Ar to tikėjaisi?

- Pernai ji buvo įdomesnė nei tikėjausi. Nekalbant apie (Vilniaus) „Žalgirį“, kuris atitrūko ir čempiono vardą užsitikrino anksčiau, dėl kitų vietų ir kelionės į Europą, kova vyko iki paskutinio turo paskutinių minučių.

Gaila, kad mums nepavyko užsikabinti medalio. Kita vertus, reikia įvertinti tai, kad „Trakų“ klubas tik pernai debiutavo A lygoje. Labai mažai komandų, tokiais atvejais, pasiekia daugiau, nei pasiekė „Trakai“.

- Kokio sezono tikiesi šiemet?

- „Žalgiris“ bus subalansuota ir stipri komanda, kuriai linkiu pergalių Europoje. Įdomu bus matyti (Pakruojo) „Kruoją“ ir (Klaipėdos) „Atlantą“, kurie pernai tik savo kovingumu sugebėjo laimėti medalius. Gaila, kad lygoje neliko (Panevėžio) „Ekrano“ – klubo su įspūdinga istorija, kuriame užaugo labai daug futbolininkų. Lyga pasipildė trimis naujomis komandomis, kurios, labai įdomiai komplektuoja sudėtis. Manau, kad sezonas laukia įdomus.

- Palygink save, kai tik prisijungei prie „Trakų“ ir dabar.

- Kai prisijungiau prie „Trakų“, buvau visiškai be pasiruošimo, tad buvo nerealu, kad žaisčiau taip, kaip sugebu. Mano fizinis pasiruošimas buvo prastas. Šiemet sezonui ruošiuosi nuo pirmos dienos.

- Kuris „Trakų“ žaidėjas gali labiausiai nustebinti?

Klube įvyko nemažai pasikeitimų, įskaitant trenerį. Jo užduotis dabar – subalansuoti ir paruošti komandą. Klube liko perspektyvūs jauni žaidėjai Justinas Januševskis ir Povilas Malinauskas. Komandą papildė Artiomas Gurenka ir Davidas Aršakianas. Manau, kad kažkuris iš jų maloniai nustebins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)