„Jie liko todėl, kad treneris jais tiki ir mato jų potencialą būti naudingais komandai. Kiekvienas iš šių futbolininkų bus naudingas „Uteniui“ šiemet“, - įsitikinęs „Utenio“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Prie šių žaidėjų dar turėtų prisijungti dalis futbolininkų iš tų, kurie šiuo metu yra komandos peržiūroje. Sprendimai dėl jų bus priimti artimiausiu metu.

„Utenyje“ padidėjo ir trenerių kolektyvas. Prie M. Čepo, Rolando Džiaukšto, žaidžiančiojo trenerio P. Leuso prisidės Egidijus Varnas ir Aurimas Meidus.

Abu jie bus žaidžiančiaisiais „Utenio-2“ komandos treneriais. Utenos antra ekipa dalyvaus II lygos čempionate, o komandos pagrindą sudarys Utenos ir Visagino jaunieji futbolininkai. „Utenio-2“ komplektacija prasidės jau kitą savaitę.

Klubas atsisveikino su kai kuriais pernai jam atstovavusiais futbolininkais.

Komandą paliko Armandas Breivė, Elvis Daraškevičius, Karolis Mikutavičius ir Marius Suvaizdis.

„Utenis“ jiems dėkoja ir linki sėkmės tolesnėje karjeroje. Taip pat klubo vadovai nuoširdžiai dėkoja ir pernai komandai labai padėjusiems Povilui Lukšiui ir Antonui Naumovui, kurie nusprendė baigti profesionalių futbolininkų kelią.

„Kiekvienam asmeniškai norėčiau padėkoti už indelį į „Utenio“ pasiekimus praėjusį sezoną. Noriu palinkėti jiems sėkmės ir gyvenime, ir, tiems, kas nebaigė karjeros, futbole. Linkiu susirasti tą komandą, kurioje galėtų atsiskleisti labiausiai“, - kalbėjo Utenos komandos vyriausiasis treneris M. Čepas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)