Vienintelį bei pergalingą įvartį nugalėtojų gretose 10-ą minutę pelnė Tranquillo Barnetta, kuris pasižymėjo po puikaus Kevino-Prince'o Boatengo perdavimo.

Po pergalės „Schalke“ Vokietijos čempionate pakilo į trečią vietą ir į ketvirtą poziciją nustūmė būtent „Gladbach“ futbolininkus.

Ispanijos „Primera“ čempionato XXII turas taip pat prasidėjo vieneriomis rungtynėmis. La Korunjoje vietos „Deportivo“ ginklus surėmė su „Eibar“ ekipa. Savo aikštėje žaidę „Deportivo“ futbolininkai iškovojo įtikinamą pergalę rezultatu 2:0.

Pirmasis šeimininkus į priekį 52-ą minutę išvedė Lucas Perezas, o galutinį tašką po 25 minučių padėjo Ivanas Cavaleiro.

Po pralaimėjimo „Eibar“ išlieka aštuntoje turnyrinės lentelės pozicijoje, o „Deportivo“ bent laikinai pakilo į 11-ą vietą.

Tuo metu Prancūzijoje įvyko itin rezultatyvi „Ligue-1“ XXIV turo akistata. Joje „Saint Etienne“ namuose 3:3 sužaidė su „Lens“ futbolininkams.

Šeimininkams po įvartį pelnė Landry N'Guemo, Yohanas Mollo ir Mevlutas Erdincas.

Svečių ekipoje dviem tiksliais smūgiais pasižymėjo Yoannas Touzgharas (vienas iš 11 metrų baudinio), vieną įvartį pridėjo Pablo Chavarria.

„Saint Etienne“ komanda čempionate užima ketvirtą, o „Lens“ ekipa – priešpaskutinę – 19-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)