Pirmas traumą patyrė ir rungtynių tęsti nebegalėjo S. Ramosas. Ispanas greičiausiai pasitempė šlaunies raumenis ir negalės rungtyniauti apie tris savaites.

Tuo tarpu su J. Rodriguezu kur kas liūdnesnės naujienos. Pirmą įvartį į „Sevilla“ ekipos vartus įmušęs kolumbietis patyrė pėdos lūžį, buvo operuotas ir negalės aikštėje pasirodyti apie du mėnesius.

C. Ancelotti treniruojamos ekipos laukia itin rimtas iššūkis. „Real“ klubas išvykoje šeštadienį (vasario 7 d.) susitinka su Madrido „Atletico“ komanda, tačiau dėl traumų komandai negalės padėti Luka Modričius, Pepe, S. Ramosas ir J. Rodriguezas, o Marcelo susitikimą privalės praleisti dėl geltonų kortelių limito, nors „karališkasis“ klubas jau pateikė apeliaciją dėl trečiadienį jam parodytos kortelės.

23-ejų metų J. Rodriguezas „Real“ klube sužaidė 33 rungtynes iš 36, pelnė 12 įvarčių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)