FC „Liverpool“ laimėjo 2:1 (0:0), nors 85 minutę dar atsiliko 0:1 po to, kai 59 min. Eiduras Gudjohnsenas realizavo abejotinai skirtą 11 metrų baudinį.

Po šio epizodo ir to, kai 65 min. Neilui Dannsui buvo parodyta raudona kortelė, svečiai atkuto ir pradėjo regzti vieną ataką po kitos. Šios Brendano Rodgerso auklėtinių pastangos mačo pabaigoje atsipirko: iš pradžių, 85 min., rezultatą išlygino Raheemas Sterlingas, o prasidėjus teisėjo pridėtam laikui, 91 min., pasižymėjo Philippe'as Coutinho.

FA taurės aštuntfinalyje FC „Liverpool“ susikaus su Londono „Crystal Palace“.

Į Italijos taurės turnyro pusfinalio traukinį paskutinėmis sekundėmis įšoko SSC „Napoli“ komanda, kuri po 94 min. Gonzalo Higuaino įmušto įvarčio 1:0 (0:0) palaužė Milano „Inter“ klubą ir prisijungė prie jau anksčiau vietą kitame etape užsitikrinusių Turino „Juventus“, Romos „Lazio“ ir Forencijos „Fiorentina“.

Tuo metu į Prancūzijos lygos taurės finalą po įtemptos 11 metrų baudinių serijos pateko „Bastia“, kuri svečiuose 7:6 (0:0; 0:0) eliminavo AS „Monaco“ ir dėl trokštamo trofėjaus susikaus su PSG.


Rungtynės:

Anglijos FA taurės šešioliktfinalis

Boltono „Wanderers“ 1 – 2 FC „Liverpool“
59' [1 – 0] Eidur Gudjohnsen (11 m)
85' [1 – 1] Raheem Sterling
90+1' [1 – 2] Philippe Coutinho

65' Neil Danns (Wanderers) parodyta raudona kortelė

Coppa Italia“ ketvirtfinalis

SSC „Napoli“ 1 – 0 Milano „Inter“
90+4' [1 – 0] Gonzalo Higuain

Prancūzijos „Coupe de la Ligue“ pusfinalis

AS „Monaco“ 0 – 0 „Bastia“, po 11 m baudinių serijos – 6:7

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją