Lietuvos futbolo rinktinė šiemet savo aikštėje žais trejas 2016 metų Europos čempionato atrankos rungtynes.

Birželio 14-ą mūsiškiai namuose susitiks su Šveicarija, kuri pasaulio rinktinių reitinge žengia 12-oje vietoje, rugsėjį – su San Marino atstovais, o spalio 12-ą Lietuva pirmą kartą priims Anglijos futbolininkus.

Visus tris susitikimus planuojama surengti sostinės LFF stadione, kuris talpina šiek tiek daugiau nei 5 tūkst. žiūrovų.

„Neabejojame, kad rungtynes su tokiais varžovais kaip Anglija ir Šveicarija norėtų išvysti ir daugiau futbolo mėgėjų. Tačiau stadionas Vilniuje šiuo metu yra vienintelis, kuris atitinka aukštų UEFA rinktinių varžyboms taikomus reikalavimus“, - sakė Lietuvos futbolo federacijos generalinis direktorius Edvinas Eimontas – Kadangi vietų turime nedaug, o dar mažiausiai vieną sektorių turėsime skirti anglų aistruoliams, siūlome ištikimiausiems mūsų rinktinės gerbėjams pasirūpinti savo vieta stadione kuo anksčiau.“

Abonementus šioms trejoms rungtynėms platina „Bilietai.lt“. Vasario mėnesį abonementus galima įsigyti su ilgamečio rinktinės rėmėjo „Tokvila“ dovanojama 10 proc. nuolaida.

Anglijos ir Lietuvos rinktinės pirmąją šių metų dvikovą žais kovo 27-ą Londone „Wembley“ stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)