Šiuo metu „Ross Country“ ekipa Škotijos „Premier“ lygos čempionate su 11 taškų rikiuojasi paskutinėje - 12-oje pozicijoje - ir nuo vienuoliktoje vietoje esančios „St Miren“ ekipos atsilieka keturiais taškais.

2014 metus pradėjęs Australijos aukščiausiosios lygos „Perth Glory“ klube, D. Šernas juos baigė Suvalkų „Wigry“ komandoje, kuri rungtyniauja antrame pagal pajėgumą Lenkijos divizione ir trenerių štabe turi lietuvį Donatą Vencevičių. Mūsiškis Suvalkuose per
14 rungtynių įmušė 2 įvarčius.

D. Šernas per savo karjerą 35 kartus atstovavo Lietuvos nacionalinei rinktinei ir pelnė 5 įvarčius, vieną iš jų - į Ikero Casillaso ginamus Ispanijos rinktinės vartus.

Geriausi iš Alytaus kilusio žaidėjo karjeros metai be jokios abejonės buvo atstovaujant Lodzės „Widzew“ klubui Lenkijoje. 2009–2011 metais per 68 sužaistas rungtynes Lenkijoje D. Šernas pasižymėjo net 30 kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)