Pasak klubo pranešimo, Kiprą „Kruoja“ pasiekė patogiu tiesioginiu skrydžiu iš Vilniaus į Larnaką, o apsistojo Aja Napos kurorte, iki kurio iš oro uosto nuvykti itin patogu - vos apie pusvalandis kelio. Futbolininkai apsigyveno „Atlantica Aeneas Hotel & Beach“ viešbutyje prie vieno garsiausių paplūdimių visoje saloje - Nissi.

Tačiau tikrai ne ilsėtis ir pramogauti futbolininkai atvyko į Kiprą, čia šalies vicečempionai artimiausias dvi savaites kiekvieną dieną lies prakaitą treniruočių metu. Planuojamos ir kelios kontrolinės rungtynės, apie kurias bus paskelbta kiek vėliau.

Sąlygos Pakruojo komandai sudarytos puikios - šiuo metu Kipre apie 20 laipsnių šilumos, tad treniruotėms oras - tiesiog idealus. Tarp į Kiprą išvykusių žaidėjų yra ir ne vienas futbolininkas, dalyvaujantis ekipos peržiūroje. Planuojama, jog pačios stovyklos metu į peržiūrą gali atvykti ir daugiau žaidėjų.

Vicečempionų ekipą treniruoja neseniai į „Kruojos“ klubą atvykęs kroatų specialistas Miroslavas Buljanas.

Prieš išvykstant į Kiprą „Kruoja“ sužaidė kontrolines rungtynes su Panevėžio „Ekrano“ jaunimu, kurį nugalėjo 3:0 ir „Klaipėdos granito“ ekipa, kurią pavyko įveikti rezultatu 1:0. Vienintelį įvartį uostamiestyje pelnė Tomas Birškys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)