Vienu geriausių agentų laikomas olandas atstovauja tokiems futbolininkams kaip Paulis Pogba, Zlatanas Ibrahimovičius, Mario Balotelli, Gregory van der Wielis ir Henrikhas Mchitaryanas.

M. Raiola mano, kad svarbiausiai futbolo agentūrai pasaulyje labai reikia pokyčių.

„FIFA kritikavau ne vienerius metus, todėl pats laikas veikti. Su Josephu Blatteriu ir FIFA požiūriu į žaidimą taiksčiausi gan ilgai. Man darosi bloga vien nuo minties, kad J. Blatteris gali būti perrinktas. FIFA turi atstovauti sirgaliams, profesionaliems futbolininkams bei mėgėjams, tačiau organizacijai šios trys grupės visai nerūpi“, – pasakojo agentas.

„Kaip galima organizuoti pasaulio čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje ir už bilietą prašyti 150 eurų? Tai yra gėda. FIFA nori surengti vakarėlį kažkieno kito namuose ir prašo didžiulio įėjimo mokesčio, kai tuo metu namo savininkas negauna nieko. Tai turi liautis.

Visiškai nesuprantama, kaip federacijos dar balsuoja už J. Blatterį. Jei žmonės balsuos už jį – pasirinks Šiaurės Korėją, jei už mane – Pietų Korėją“, – kirto jis.

M. Raiola taip pat pareiškė, kad nesėkmės atveju kandidatuotų ir po ketverių metų.

Be J. Blatterio jam taip pat reikės įveikti Prince'o Ali Bin Al Husseino iš Jordanijos ir prancūzo Jerome'o Champagne'o kandidatūras.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)