Su simboliniais marškinėliais pozavęs atakuojantis saugas M. Odegaardas spinduliavo džiaugsmu ir tikino, kad „Real“ pasirinko viską gerai pasvėręs.

„Mano tikslas čia yra tapti kuo geresniu futbolininku ir ne tiek svarbu, žaisiu pirmoje ar antroje „Real“ komandoje. Aš treniruosiuosi ir su pagrindine „Real“ komanda, tad jei patiksiu Carlo Ancelotti ir jam prireiks manęs, būsiu labai pamalonintas.

Jau buvau susitikęs su „Real“ žaidėjais. Jie yra puikūs ir šiltai priėmė mane. Tačiau tai, ką jie man sakė, norėčiau palikti tik tarp mūsų. Cristiano Ronaldo yra geriausias žaidėjas planetoje, o dar yra Garethas Bale'as, Isco, kiti... Tai – neįtikėtina“, – teigė M. Odegaardas.

Norvegas pridūrė, kad gimtojoje šalyje mokykloje lankė ispanų kalbos pamokas, tačiau sklandžiai kalbėti dar tikrai negali.

Primename, kad „Real“ už jaunąjį talentą „Stromsgodset“ sumokėjo apie 3 milijonus eurų.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)