Visos trejos Lietuvos rinktinės rungtynės bus tiesiogiai filmuojamos keturiomis kameromis. Atidarymo rungtynėse su šveicarais iš viršaus įspūdingus vaizdus įamžins lėktuvas-kamera. Futbolo.tv kūrybinis ir techninis direktorius Emilis Šimkus džiaugėsi, kad futbolo transliacijų žiūrovai išvys rungtynes, kuriose bus pritaikyta nemažai techninių naujovių. Visos atrankos turnyro kovos bus taip pat transliuojamos raiškiuoju HD formatu.

„Rungtynes filmuosime pasitelkiant veiksmo kameras, kurios leis žiūrovui matyti rungtynių momentus iš perspektyvos, ko internetinėse transliacijos tikrai nėra tekę matyti“, – mintimis apie transliacijas dalijosi E. Šimkus.

Legendinėje sporto halėje bus įkurta mini studija, kur prieš rungtynes, pertraukos metu ir po rungtynių mintimis ir įžvalgomis apie rungtynes dalinsis komentatoriai ir futbolo specialistai.

Kiekvienas įsijungęs futbolo.tv transliaciją išvys ir komandų atvykimą į areną, išskirtinius vaizdus iš rūbinės, interviu su treneriais. Šie vaizdai bus transliuojami prieš rungtynes.

Futbolo gerbėjai turės galimybę tiesiogiai stebėti visas rungtynes, tame tarpe ir mačus, kuriuose tarpusavyje varžysis Lietuvos rinktinės varžovai. Visas turnyro rungtynes stebėti padės komentatorių duetas: Paulius Jakelis ir Ervinas Kvitkauskas.

Ketvirtadienį lietuvių lauks estų, o šeštadienį – gruzinų barjeras. Bilietus į rungtynes platina „Bilietai.lt“.

Lietuvių rungtynes tiesiogiai transliuos ir DelfiTV.

Lietuvos rinktinės sudėtis:

1. Armandas Indrašius (vartininkas)

2. Rolandas Leščius

4. Artūras Karmazinas

5. Justinas Zagurskas

6. Augustinas Montvydas

7. Pavelas Smolkovas

8. Lukas Sendžikas

9. Marius Bezykornovas

10. Jurij Jeremejev

11. Arsenij Buinickij

12. Deividas Šaltys (vartininkas)

13. Deividas Stradalovas

14. Henrikas Grigas

16. Mindaugas Labuckas (vartininkas).

Tvarkaraštis

Sausio 14 d. (trečiadienis)

17:30 Gruzija – Estija,

20:00 Lietuva – Šveicarija.

Sausio 15 d. (ketvirtadienis)

17:30 Šveicarija – Gruzija,

20:00 Lietuva – Estija.

Sausio 17 d. (šeštadienis)

17:00 Estija – Šveicarija

19:30 Gruzija – Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)