Pastarasis rinkimuose liko trečias, vos 0,04 taško atsilikęs nuo argentiniečio Lionelio Messi.

„Balsuoti už C. Ronaldo vietoje M. Neuerio buvo mano klaida. Dabar neabejotinai pasirinkčiau Manuelį, jei tik turėčiau tokią galimybę. Tačiau savo balsą jau atidaviau rugpjūčio mėnesį.

Man labai gaila dėl Manu. Esu labai nustebęs, kad jis net neužėmė antros vietos ir tiek daug atsiliko nuo C. Ronaldo. M. Neueris yra neįtikėtinas vartininkas ir puikus žmogus.“

T. Kroosas: M. Neueris nenusipelnė likti už L. Messi nugaros

Vokietijos rinktinės ir „Real“ klubo saugas Toni Kroosas nusivylė „Auksinio kamuolio“ rinkimų rezultatais. Anot žaidėjo, jo tautietis M. Neueris nenusipelnė likti trečias ir privalėjo aplenkti bent antrą vietą užėmusį L. Messi.

„Tai stebina ir yra truputį neteisinga, kad M. Neueris liko už argentiniečio nugaros“, - kalbėjo pasaulio čempionas. - Maniau, kad bus arši kova tarp Manuelio ir C. Ronaldo. Vartininkas jau ilgą laiką yra geriausias savo pozicijos žaidėjas, tuo tarpu portugalas - aikštės. Realiai kova turėjo vykti tarp jų dviejų. M. Neueris būtų vertas laimėti, bet, žinoma, C. Ronaldo taip pat to nusipelnė.“

T. Kroosas (9 vieta) buvo vienas iš keturių Vokietijos rinktinės žaidėjų, kurie rinkimuose pateko į geriausių žaidėjų dešimtuką. Garbės taip pat nusipelnė Thomasas Muelleris (5) ir Philippas Lahmas (6).

A. Turanas pasipiktino: FIFA suklastojo mano balsą

Madrido „Atletico“ klubo atakuojantis saugas Arda Turanas nemaloniai nustebo išvydęs balsavimo išklotinę FIFA geriausių pasaulio trenerių rinkimuose.

Dokumente rašoma, kad 27-erių metų Turkijos rinktinės kapitonas geriausiu strategu pripažino Vokietijos rinktinės pergalių kalvį Joachimą Loewą, o antrą ir trečią vietas skyrė Jose Mourinho ir Diego Simeone.

A. Turanas teigia, kad tai - ne jo balsai. Anot žaidėjo, pirmą vietą jis skyrė savo klubo vairininkui D. Simeone.

„Jis yra geriausias planetos treneris ir būčiau buvęs laimingas, jei argentinietis būtų laimėjęs“, - kalbėjo A. Turanas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)