„Raudonųjų“ ekipos legenda tapęs futbolininkas penktadienį pranešė, kad pasibaigus sezonui baigs savo karjerą Liverpulyje. 34-erių metų anglo teigimu, tai buvo sunkiausias sprendimas jo gyvenime.

Nuo kito sezono S. Gerrardas rungtyniaus MLS lygoje. Yra įvardijami keli klubai, prie kurių jis galėtų prisijungti – tai Los Andželo „Galaxy“ ir Niujorko futbolo komanda.

Vis tik didžiausią susidomėjimą išreiškė „Galaxy“ ekipa. Pranešama, kad ji Anglijos rinktinės saugui siūlys 20 mln. svarų sterlingų – tiek pat, kiek mokėdavo karjerą jau baigusiam Davidui Beckhamui.


16-a metų ir beveik 500 rungtynių „Premier“ lygoje (116 įvarčių per 494 mačus – DELFI) žaidęs S. Gerrardas taip nė karto ir netapo Anglijos čempionu, bet atsigriebė Europoje – 2001 m.laimėjo UEFA taurę (finale – 5:4 po pratęsimo prieš Vitorijos „Alaves“), o 2005 m. virš savo galvos kėlė ir UEFA Čempionų lygos trofėjų (finale – 6:5 (3:3) po 11 metrų baudinių prieš AC „Milan“).

Iš viso vilkėdamas FC „Liverpool aprangą Stevie per 697 rungtynes pasižymėjo 180 įvarčių.

Šiemet FC „Liverpool“ su 29 taškais po 20 turų žengia tik aštuntoje „Premier“ lygos vietoje ir nuo pirmaujančių Londono „Chelsea“ bei „Manchester City“ (abu – po 46) atsilieka net 17 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)