Prie „West Bromwitch Albion“ komandos vairo valas stos po šio klubo ketvirtadienio rungtynių su „West Ham United“ ekipa.

„West Bromwitch Albion“ klubui malonu pranešti, kad Anglijos „Premier“ lygos metų treneris T. Pulisas tampa vyriausiuoju komandos strategu“, – rašoma svetainėje.

Šis treneris klube keičia pirmadienį atleistą buvusį startegą Alaną Irvine'ą. Per kiek daugiau nei metus jis tapo jau ketvirtu „West Bromwitch Albion“ treneriu.

T. Pulisas nuo 2013-ųjų lapkričio iki 2014-ųjų rugpjūčio treniravo Londono „Crystal Palace“ komandą. Geriausiai specialistas iš Velso yra žinomas kaip buvęs „Stoke City“ ekipos treneris.

Iš viso „puodžius“ T. Pulisas treniravo devynerius metus, tačiau su vienerių metų pertrauka. Taip pat strategas yra dirbęs „Bournemouth“, „Gillingham“, „Bristol City“, „Portsmouth“ ir „Plymouth Argyle“ klubuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją