Ir „Arsenal“, ir „Liverpool“ klubai šį sezoną nedžiugina savo aistruolių. „Kanonieriai“ užima šeštą vietą (24 taškai), Liverpulio ekipa – tik vienuoliktą (21 tšk.). Brendano Rodgerso auklėtiniai 16-ame ture 0:3 nusileido „Manchester United“ ekipai, o dar anksčiau savo aikštėje nesugebėjo paklupdyti kuklaus „Sunderland“ klubo.

Arsene'o Wengero kariai praėjusiame ture namie 4:1 sutriuškino iki tol puikiai rungtyniavusius „Newcastle United“ futbolininkus. Ar tai nebuvo tik trumpalaikis blykstelėjimas, parodys dvikova Liverpulio „Anfield“ stadione.

Praėjusį sezoną šioje arenoje „Liverpool“ klubas pažemino „kanonierius“ 5:1, tačiau per pastarąsias 14-a „Premier“ lygos tarpusavio rungtynių Liverpulio futbolininkai tik du kartus palaužė Londono ekipą. Septynis kartus užfiksuotos lygiosios, o „Arsenal” šventė penkias pergales.

Šių komandų susirėmimai dažniausiai vyksta labai įdomiai ir dramatiškai, o ypač „Anfield“ stadione. Čia per pastaruosius šešis tarpusavio mačus keturi įvarčiai buvo įmušti 90-ą minutę ar vėliau. Šių klubų akistatose net penkis kartus vienas iš futbolininkų pelnė po tris įvarčius. Tai - EPL rekordas.

„Arsenal“ komanda Liverpulio klubo tvirtovėje atsiliko nuo varžovų pastarosiose šešeriose rungtynėse iš septynerių, tačiau sugebėjo du mačus laimėti, o tris baigė lygiosiomis.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, gruodžio 20 d.

14.40 val. „Manchester City“ – Londono „Crystal Palace“;
16.55 val. Birmingemo „Aston Villa“ – „Manchester United“;
19.00 val. „Southampton“ – Liverpulio „Everton“.

Sekmadienis, gruodžio 21 d.

15.30 val. „Newcastle United“ – „Sunderland“;
18.00 val. „Liverpool“ – „Arsenal“.

Pirmadienis, gruodžio 22 d.

21.55 val. „Stoke“ – Londono „Chelsea“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)