„Iškilmingai uždarėme pasibaigusį sezoną ir tuo pačiu pradėjome naują. V. Urbonas – labai patyręs specialistas, su jo atėjimu siejame daug vilčių ir aukščiausių siekių“, - sakė „Senosios sostinės riterių“ klubo prezidentas Janas Nevoina.

Naujas treneris pasiruošimą 2015 metų A lygos sezonui pradės kitų metų sausio 6 dieną.

„Gyvenimas susideda iš akimirkų. Kartais teigiamų, o kartais neigiamų. Labai noriu tikėti, kad Pakruojyje gauta skaudi pamoka mums padės kitą sezoną pasiekti tuos tikslus, kurių šiemet nepavyko įgyvendinti“, - sakė V. Urbonas.

Sezono uždarymo šventėje net trys asmeniniai apdovanojimai buvo įteikti šiemet į Lietuvos nacionalinės rinktinės stovyklą pakviestam Justinui Januševskiui. Jam įteikti diplomai už darbštumą (3150 sužaista minutė A lygoje), už progresą (labiausiai patobulėjusiams futbolininkui) ir už „Skrydį Olimpo link“ (pateko tarp geriausių vienuolikos A lygos jaunų žaidėjų).

Patys futbolininkai prieš renginį atidavė savo balsus, rinkdami komandos geriausią žaidėją ir komandos sielą. Pirmos nominacijos laimėtoju tapo Vytautas Lukša (vos vienu balsu aplenkęs Jurijų Kendyšą), antros – Tadas Labukas.

Metų sirgaliumi (už tai, kad pasauliui parodė, kaip reikia švęsti įvarčius) pripažintas Dmitrijus Koubas, o metų sausuoliu – Tadas Kauneckas (už 500 minučių, per kurias į jo vartus nekrito nei vienas įvartis), metų universalu – Darius Miceika (už žaidimą beveik visose aikštės pozicijose).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)