Šį ir dar penkis EPL mačus savaitgalį ir pirmadienį rodys „Viasat Sport Baltic“ kanalas. „Southampton“ vienu tašku lenkia Mančesterio ekipą, todėl Louiso van Gaalo auklėtiniai pergalės atveju varžovus išstumtų iš trečios vietos.

Sautamptono komanda pastaruoju metu pradėjo buksuoti. Ji patyrė dvi nesėkmes iš eilės, o per tris dvikovas surinko tik tašką.

Čempiono titulą ginantis „Manchester City“ klubas, kuris užima antrą vietą, namie susikaus su „Everton“ ekipa. Ši Liverpulio komanda ir toliau rungtyniauja labai nestabiliai – iš pastarųjų penkerių rungtynių triumfavo tik vienose ir yra vienuolikta. „Miestiečiai“ laimėjo tris kartus iš eilės ir nuo pirmenybių lyderės „Chelsea“ atsilieka šešiais taškais.

„Chelsea“ išvykoje grumsis su devintoje pozicijoje esančiu „Newcastle United“. „Šarkos“ po penkių pergalių iš eilės dabar stabtelėjo ir per du mačus pelnė vos tašką. „Chelsea“ – vienintelis klubas, kuris šio sezono „Premier“ lygoje dar neparagavo pralaimėjimo skonio.

Nemenką intrigą žada ir „West Ham United“ akistata su „Swansea“. Šie abu vidutiniokai demonstruoja itin kokybišką futbolą. Londono klubas užima penktą vietą, o Velso – septintą.

Transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 6 d. 14.40 val. „Newcastle United“ – „Chelsea“, 16.55 val. „Stoke City“ – „Arsenal“, 19.25 val. „Manchester City – „Everton“, 7 d. 18.25 val. „Aston Villa“ – „Leicester“, 20.00 val. „West Ham United“ – „Swansea“, 8 d. 21.55 val. „Southampton“ – „Manchester United“.