Argentinietis „matracų“ vairą perėmė 2011-aisiais ir nuo to laiko su ekipa iškovojo Europos lygos bei „La Ligos“ titulus, taip pat pernai pateko į UEFA Čempionų lygos finalą.

Treneris anksčiau nuolat kartodavo, kad trokšta likti „Atletico“ gretose dar daug metų, tačiau dabar specialistas teigia esąs labai nekantrus ir negalintis užsisėdėti vienoje vietoje.

„Aš – spontaniškas vyrukas, o gerai žinoma, kad spontaniški žmonės yra nekantrūs. Negaliu 10 metų likti tame pačiame klube“, – argentinietis pasakojo prancūzų televizijos kanalui „Telefoot“.

44-erių metų strategas, prieš atvykdamas į Ispanijos sostinę, dar treniravo šešias ekipas.

D Simeone taip pat kalbėjo apie spartų „Paris Saint-Germain“ progresą: „PSG projektas nuolat tobulėja. Jie kuria puikią komandą, sudarytą iš garsių žaidėjų. Tačiau reikia rasti futbolininkus, suprantančius pagrindinį klubo tikslą, kuris yra Čempionų lyga.“

D. Simeone, pats rungtyniavęs saugo pozicijoje, taip pat išreiškė susižavėjimą Turino „Juventus“ lyderiu Pauliu Pogba ir sakė, kad jis galėtų rungtyniauti bet kurioje Europos komandoje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją