Pirmasis įvartį 42-ą minutę krito į šeimininkų vartus – jį pelnė Saborio. Iškart po pertraukos rezultatą išlygino Luisas Suarezas bet jau po minutės pranašumą Kosta Rikai grąžino Bryanas Ruizas.

Bet Urugvajaus futbolininkai vėl turėjo atsaką per tris minutes po įvartį įmušę Jose Gimenezas ir Edinsonas Cavani išvedė savo rinktinę į priekį.

Bet kostarikiečiams išsigelbėti pavyko jau perteisėjo pridėtą laiką, kuomet trečią komandos įvartį pelnė Johanas Venegasas.

Komandoms teko mušti 11 metrų baudinius, o juose sėkmė lydėjo Kosta Rikos futbolininkus, kurie ir šventė pergalę šiose draugiškose rungtynėse.

Rezultatas:

Urugvajus 3 - 3 Kosta Rika (po baudinių – 6:7)
42' [0 - 1] Saborio
50' [1 - 1] Luis Suarez
51' [1 - 2] Bryan Ruiz
64' [2 - 2] Jose Gimenez
67' [3 - 2] Edinson Cavani
90+1' [3 - 3] Johan Venegas

Abi šios rinktinės tarpusavyje žaidė ir šią vasarą vykusiame pasaulio čempionate. D grupės mače 3:1 laimėjo kostarikiečiai.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją