Kontrolinė dvikova su ukrainiečiais vyks lapkričio 18 d. nuo 21 val. Kijevo olimpiniame stadione. 70 tūkstančių žiūrovų talpinančioje arenoje prieš dvejus metus vyko Europos čempionato finalas.

Paskutinės tarpusavio kontrolinės rungtynės prieš ketverius metus taip pat buvo žaidžiamos Ukrainoje. Tada Mariupolyje šeimininkai iškovojo užtikrintą pergalę rezultatu 4:0.

Atrankoje į 2008 metų Europos čempionatą lietuviai ir ukrainiečiai pasidalino po pergalę - Odesoje šeimininkai šventė pergalę 1:0, o Kaune po Manto Savėno ir Tomo Danilevičiaus įvarčių laimėjimu džiaugėsi mūsiškiai.

Dabartinė Ukrainos rinktinė 2016 metų Europos čempionato atrankos varžybas pradėjo nesėkme namie su Slovakija (0:1), tačiau vėliau šventė dvi pergales išvykoje 2:0 išvykoje prieš Baltarusiją ir namie minimaliu rezultatu 1:0 prieš Makedoniją.

Spalio mėnesio FIFA planetos rinktinių reitinge Ukraina pakilo iš 24-os vietos į 19-ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)