Į Šiaulių miesto savivaldybės stadioną autobusu atvežtas futbolininkes gėlėmis ir bučiniais apdovanojo A lygos klubo „Šiauliai“ nariai.

„Net nežinome, kaip tai žodžiais apibūdinti. Nerealu, fantastiška, super. Visą kelionę atgal buvome euforijoje. Vilties, kad iškovosime bendrą pergalę, buvo nedaug, bet žinojome, kad reikia atiduoti visas jėgas. Įrodėme, kad moterų futbole labiausiai lemia noras“, – taip savo pasiekimą įvertino šiaulietės.

DELFI primena, kad pirmą kartą pagrindiniame UEFA Čempionių lygos turnyre dalyvaujančios šiaulietės šešioliktfinalyje po baudinių serijos atsakomose rungtynėse 5:4 eliminavo Čekijos vicečempionę Prahos „Sparta“ komandą, kuri per dvikovą atliko net 40 smūgių (16 į vartų plotą, 16 šalia vartų ir 8 blokuotus) bei kėlė 16 kampinių. Palyginimui: mūsiškės varžovių vartams grasino 7 kartus ir uždirbo 2 kampinius.

Atsakomas susitikimas Čekijoje, kaip ir pirma akistata Šiauliuose, baigėsi lygiosiomis 1:1, o Prahoje per pratęsimą komandos nepasižymėjo.

Dėl vietos tarp aštuonių stipriausių Europos komandų „Gintra-Universitetas“ susikaus su Danijos vicečempione ir šalies taurės laimėtoja „Brondby IF“ ekipa.

Pirmas mačas vyks lapkričio 8 arba 9 dienomis Kopenhagos priemiestyje Briondbiu, o atsakomasis – lapkričio 12 arba 13 dienomis Šiauliuose.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)