Gavęs prizą, kurį įteikė buvęs „raudonųjų“ treneris Kenny Dalglishas, L. Suarezas nesikuklino ir pareiškė, kad jei ne jis, „Liverpool“ komanda šių metų Čempionų lygos turnyrą būtų mačiusi kaip savo ausis.

„Asmeninė sėkmė visada suteikia džiaugsmo, nes tai pripažinimas sunkaus darbo, kurį nuveikei. Traukiau „Liverpool“ ekipą viso praėjusio sezono metu ir mes vos nelaimėjome „Premier“ lygos. Nors praleidau šešerias rungtynes, tačiau pelniau daugybę įvarčių, nemušdamas 11 metrų baudinių. Jei būčiau pritrūkęs noro ir lyderio savybių, nemanau, kad komanda būtų pasiekusi tokius rezultatus“, - kalbėjo virš 80 milijonų eurų „Barcelona“ klubui kainavęs urugvajietis L. Suarezas.

Tiesa, 31-ą įvartį Ispanijos „La Liga“ čempionate įmušė ir Madrido „Real“ ekipos lyderis portugalas Cristiano Ronaldo, kuriam taip pat bus įteiktas „Auksinis batelis“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)