Aikštės šeimininkus jau 3-ią dvikovos minutę į priekį išvedė Karimas Benzema, o antro kėlinio viduryje prancūzų persvarą padvigubino Paulis Pogba.

Vis tik pastarasis po 7 minučių baudos aikštelėje pargriovė portugalų žaidėją ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo Ricardo Quaresma.

Vis tik be C. Ronaldo likę portugalai (buvo pakeistas 76 min.) nesugebėjo išlyginti rezultato ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

Portugalai Europos čempionato atrankos varžybų I grupėje rikiuojasi paskutiniai. Jie pirmame mače kiek netikėtai 0:1 nusileido albanams. Tiesa, Portugalijos komanda žaidė be C. Ronaldo, kuris į sudėtį nebuvo įtrauktas dėl prastos sportinės formos. Antradienį portugalai svečiuose žais su Danijos futbolininkais.

Tuo tarpu Prancūzijos ekipa turi garantuotą vietą 2016 metų Europos futbolo čempionate, nes būtent ji bus turnyro šeimininkė.

Rezultatas:

Prancūzija 2 - 1 Portugalija
3' [1 - 0] Karim Benzema
69' [2 - 0] Paul Pogba
77' [2 - 1] Ricardo Quaresma

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)