Pasak pranešimo, šalia Alytaus Dzūkijos pagrindinės mokyklos po trejų metų bus atidaryta moderni futbolo aikštė su šiuolaikiška dirbtine danga.

Šį faktą, viešėdami Alytaus miesto savivaldybėje, patvirtino AAFF prezidentas Gediminas Daukšys, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras ir LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

LFF prezidentas J. Kvedaras išreiškė pageidavimą, kad šalia stadiono iškiltų ir futbolo namai, skirti Alytaus apskrities futbolo federacijai.

„Dzūkijos pagrindinės mokyklos stadionas yra pirmas Lietuvoje su dirbtine danga. Džiugu, kad Alytaus apskrities futbolo federacija tęsia tradiciją, o po trejų metų AAFF taps pirma federacija Lietuvoje, turinčia Europos standartus atitinkantį stadioną ir puikias sąlygas žaisti futbolą visiems“, - sakė AAFF prezidentas G. Daukšys.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)