Manoma, kad „Monaco“ komanda pateikė pasiūlymą būtent tuomet.

W. Rooney vėliau pasirašė naują penkerių su puse metų sutartį, dėl kurios kas savaitę gauna 300 tūkstančių svarų sterlingų atlyginimą, tačiau V. Vasiljevas vis tiek nori išvysti žaidėją savo gretose.

„Prieš metus mes derėjomės dėl vieno geriausių „Premier“ lygos ir Anglijos rinktinės futbolininkų,“ viceprezidentas sakė žurnalistams. - Galiausiai parėjimas neįvyko, bet manau, kad, kai ateis laikas, vieną dieną šis sandoris taps realybe.“

Šią vasarą „Monaco“ klubas žaidėjų turguje apsiramino, o paties klubo gretas paliko Radamelis Falcao ir Jamesas Rodriguezas. Nepaisant to, V. Vasiljevas tikisi paversti „Monaco“ vienu geriausių klubų Europoje ir iškovoti Prancūzijos čempionų titulą.

„Ligue 1“ čempionate šiemet ekipai triumfuoti bus nepaprastai sunku, nes per pirmus devynis turus kol kas iškovotos tik trys pergalės.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)