Nelaukti kvietimai atiteko gynėjams: „Šiaulių“ klubo atstovui Valdemarui Borovskiui ir 20-mečiam „Trakų“ futbolininkui Justinui Januševskiui, kuris tokio dėmesio sulaukė pirmą kartą.

Tiesa, paskutinę akimirką pakviesti žaidėjai rinktinei veikiausiai padės tik treniruotėse, kuriose pavaduoja visa jėga kol kas negalinčius sportuoti Karolį Chveduką ir Marių Žaliūką.

Kol nacionalinės komandos futbolininkai pirmadienio popietę sostinėje rinkosi į pratybas, statybininkai Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione baigė montuoti paskutinius du apšvietimo stulpus, dar sekmadienį tįsojusius ant šono greta aikštės. Dėl ginčo su bankrutuojančio Vilniaus „Vėtros“ klubo administratoriumi nepavykus įrengti naujų bokštų, buvo pakeisti pasenusių stulpų prožektoriai, kurie ir lies šviesą ketvirtadienio bei sekmadienio rungtynių metu.

Išbandyti dirbtinį apšvietimą LFF stadione planuojama trečiadienį.

Anot LFF atstovų, bilietų į rungtynes su Estija beliko apie tūkstantį. Nemažai jų atiteko svečiams, kurie 5 tūkst. žiūrovų talpinančiose tribūnose užims apie 500 vietų. Tuo metu akistata su slovėnais publika kol kas domisi gerokai vangiau.

Tiek ketvirtadienio mačas su Estija, tiek sekmadienio dvikova su Slovėnija prasidės 21.45 val.

Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašas:

Vartininkai:

Gynėjai:

Vytautas Andriuškevičius (SC „Cambuur“, Olandija);
Georgas Freidgeimas (Vilniaus MFD „Žalgiris“);
Tadas Kijanskas (Haifos „Hapoel“, Izraelis);
Vaidas Slavickas (Piatra Niamco „Ceahlaul“, Rumunija);
Egidijus Vaitkūnas (Vilniaus MFD „Žalgiris“);
Marius Žaliūkas (Glazgo „Rangers“, Škotija)
Valdemaras Borovskis („Šiauliai“);
Justinas Januševskis („Trakai“);

Saugai:

Puolėjai: