„Esu patenkintas tuo, kaip vyko rungtynės. Nepatenkintas tik vienu – negalima varžovams leisti turėti tiek daug progų prie mūsų vartų. Kartais jautėsi susikaupimo stoka“, - po rungtynių kalbėjo „Utenio“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

LFF pirmos lygos čempionato antrame rate Panevėžyje „Utenis“ su „Baltija“ sužaidė 1:1. Po to mačo M. Čepas sakė, kad lygiosios prilygsta pralaimėjimui.

Paklaustas, ar taurės turnyro rungtynėse „Utenis“ stengėsi kuo skaudžiau atkeršyto panevėžiečiams, treneris sakė, kad keršo nesiekė.

„Mes nesame kerštingi. Tiesiog laimėjome, patekome į kitą etapą ir džiaugiamės. O jau rytoj galvosime apie kitas rungtynes – su Tauragės „Tauru“. Matote, net džiaugtis ilgai nėra kada – rungtynės eina po rungtynių.“

Uteniškių strategas nesvarstė, kokio varžovo norėtų trečiame etape.

„Jei nori taurės turnyre nueiti toli, turi būti pasiruošęs gerai sužaisti su bet kuria komanda“, - mano M. Čepas.

Pirmame LFF taurės turnyro etape „Utenis“ 4:0 nugalėjo Sekmadienio futbolo lygos A2 divizione rungtyniaujančią Vilniaus „Geležinio vilko“ komandą.

Kitas rungtynes „Utenis“ žais rugsėjo 6 d. Tauragėje su „Tauru“. Tai bus LFF I lygos čempionato dvikova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)