Vienintelį įvartį jau 2-ą minutę pelnė Mario Madžukičius.

„Real“ gretose tik antrame kėlinyje pasirodė Cristiano Ronaldo, tačiau ir jis nesugebėjo išgelbėti saviškių.

Pirma komandų dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1.

Ispanijos Supertaurę „Real“ futbolininkai yra laimėję devynis kartus (pastarąjį sykį 2011 metais), o „Atletico“ klubas triumfavo tik antrą kartą (prieš tai – 1985 m.).

Rungtynės:

Madrido „Atletico“ 1 – 0 Madrido „Real“ (pirmas mačas – 1:1)
2' [1 – 0] Mario Madžukič
90' Luka Modrič („Real“) parodyta raudona kortelė

* * *

„Real“ tarpsezonį pasižymėjo įspūdingais pirkiniais – įsigijo rezultatyviausią pasaulio čempionato žaidėją kolumbietį J. Rodriguezą, planetos čempioną saugą iš Vokietijos Tonį Kroosą ir Kosta Rikos rinktinės vartininką Keylorą Navasą.

Tuo metu „Atletico“ komandos gretas paliko būrys aukščiausio lygio žaidėjų – vartininkas iš Belgijos Thibaut Courtois, gynėjas Filipe Luisas, saugas Diego, puolėjai Diego Costa ir Davidas Villa. Tačiau komandą sustiprino iš Miuncheno „Bayern“ klubo atėjęs kroatų puolėjas Mario Mandžukičius, saugas iš Prancūzijos Antoine Griezmannas, persikėlęs iš San Sebastiano „Real Sociedad“ ekipos, ir kiti.

„Real“ klubas praėjusį sezoną laimėjo Ispanijos Karaliaus taurės turnyrą, kai finale 2:1 palaužė „Barcelona“ futbolininkus, o „Atletico“ ekipa sensacingai triumfavo šalies čempionate.

UEFA Čempionų lygos finale „Atletico“ komanda taip pat buvo per plauką nuo pergalės, bet pridėto laiko pabaigoje „Real“ ekipa išplėšė lygiąsias, o per pratęsimą jau akivaizdžiai dominavo (4:1).

„Karališkasis“ klubas neseniai šventė pergalę ir UEFA Supertaurės mače, kuriame 2:0 įveikė kitą Ispanijos ekipą „Sevillą“, taigi galėjo iškovoti jau antrą titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)