Nuolatiniai UEFA Čempionų lygos dalyviai „Porto“ futbolininkai išvykoje 1:0 (0:0) įveikė prancūzų „Lille“ ekipą, o vienintelį įvartį 61 min. pelnė Hectoras Herrera.

Tokiu pačiu svečiuose pasiektu rezultatu 1:0 (1:0)džiaugėsi ir Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas, kuris po 16 min. Olego Šatovo įmušto įvarčio palaužė Lježo „Standard“ pasipriešinimą.

Tuo metu kitos trys dvikovos baigėsi identiškai ir į jokius klausimus neatsakė: „Aalborg“ ir Nikosijos APOEL, Bratislavos „Slovan“ ir Borisovo BATE, „Maribor“ ir Glazgo „Celtic“ sužaidė lygiosiomis 1:1.

Primename, kad „Aalborg“ atstovauja ir Lietuvos rinktinės puolėjas Lukas Spalvis, tačiau dėl patirtos sunkios kryžminių raiščių traumos jam neseniai buvo atlikta operacija, o reabilitacijai prireiks apie pusės metų.Atsakomieji mačai bus žaidžiami po savaitės.

Rungtynės:

„Aalborg“ 1 – 1 Nikosijos APOEL
16' [1 – 0] Nicolaj Thomsen
64' [1 – 1] Oliveira Franco Vinicius

Bratislavos „Slovan“ 1 – 1 Borisovo BATE
44' [0 – 1] Tomas Jablonsky (į savo vartus)
80' [1 – 1] Robert Vittek

„Maribor“ 1 – 1 Glazgo „Celtic“
6' [0 – 1] Callum McGregor
14' [1 – 1] Damjan Bohar

„Lille“ 0 – 1 FC „Porto“
61' [0 – 1] Hector Herrera

Lježo „Standard“ 0 – 1 Sankt Peterburgo „Zenit“
16' [0 – 1] Oleg Šatov

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)