Urugvajietis dėl incidento pasaulio čempionato mače yra diskvalifikuotas iš bet kokių oficialių mačų iki spalio 26 dienos ir pats atskleidė, kad ieškosi profesionalios pagalbos.

„Svajojau žaisti „Barcelona“ klube prieš daugelį metų, taip pat visi žino mano santykius su čia gyvenančia šeima. Kai čia ateidavau žiūrėti rungtynių, tyliai pagalvodavau: vieną dieną čia žaisiu. Bet tuomet viskas atrodė nepasiekiama. Turėjau pasiūlymų iš kitų komandų, bet kai sužinojau, jog „Barca“ nori mane įsigyti, daug negalvojau“, – per pristatymo ceremoniją kalbėjo 27-erių puolėjas.

„Mano diskvalifikacija yra tokia, kokia yra, ir turime su tuo susitaikyti. Aš atsiprašiau ir kalbėjausi su specialistais, jog šią problemą būtų galima išspręsti. Visiems fanams sakau – nesijaudinkite dėl to. Daugiau taip nebenutiks“, – pažadėjo futbolininkas.

„Man tai sudėtinga situacija. Taip nutiko ir praėjusiais metais, kai į aikštę grįžau tik rugsėjo 20-ą dieną, bet galėjau padėti savo komandos draugams už aikštės ribų“.

„Atvykau į „Barcą“ su aukštais tikslais. Viskas, kas nutiko praeityje, turi būti pamiršta. Jeigu galvočiau apie viską, ką patyriau, naktį negalėčiau užmigti“.

Po to, kai tarptautinis sporto arbitražo teismas sušvelnino L.Suarezui bausmę ir leido treniruotis su komandą, pirmadienį vakare futbolininkas draugiškose rungtynėse su „Leon“ klubu iš Meksikos išbėgo į aikštę.

„Pasirodymas „Camp Nou“ buvo neįtikėtinas ir emocionalus. Vis dar negaliu patikėti, tai – svajonės išsipildymas“, – pabaigė urugvajietis.

„Barcelona“ oficialiais duomenimis už L.Suarezą „Liverpool“ klubui paklojo 81 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)