Pagrindinėje sudėtyje susitikimą pradėjęs puolėjas iš Lietuvos pasižymėjo 32-ą (2:0) ir 50-ą (4:1) minutę, o 79-ą minutę vietą aikštėje užleido Kosovo futbolininkui Shpetimui Hasaniui.

Svečių gretose įvarčiais pasižymėjo Jakubas Wojcickis (39 min.) ir Kamilas Drygas (53 min.).

Šešiolikos komandų turnyre pirmauja Zabžės „Gornik“ (11 tšk.) komanda, lenkianti šalies čempionus Varšuvos „Legia“ futbolininkus ir Belchatuvo GKS (po 10 tšk.) klubą su vartininku Emilijumi Zubu.

Povilo Leimono Balstogės „Jagiellonia“ (7 tšk.) ekipa smuktelėjo į aštuntąją poziciją, o vartininko Vytauto Černiausko Kelcų „Korona“ (1 taškas) komanda lieka paskutinė – šešiolikta.

Vytautas Andriuškevičius debiutavo Olandijos futbolo čempionate

Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas Vytautas Andriuškevičius debiutavo Olandijos futbolo čempionate (Eredivisie), o jo atstovaujamas Leuvardeno „SC Cambuur“ klubas šeštadienį svečiuose susitikimą su keturioliktojoje pozicijoje esančia Arnhemo „SBV Vitese“ (1 tšk.) ekipa baigė lygiosiomis 2:2 (1:2) ir, iškovojęs 2 tašką, pakilo į devintą vietą.

Lietuvis žaidė visą susitikimą.

Svečiai pirmavo po tikslaus Michielio Hemmeno (10 min.) smūgio, tačiau dar pirmajame kėlinyje po dviejų Zakarios Labyado (20 min. ir 37 min. iš 11 m baudinio) įvarčių šeimininkai buvo priekyje 2:1.

Išlyginamąjį įvartį rungtynių pabaigoje įmušė Bartholomew'as Ogbeche'as (89 min.).

Aštuoniolikos komandų turnyre pirmauja „PSV Eindhoven“, „PEC Zwolle“ (po 6 tšk.) ir Roterdamo „Feyenoord“ (4 taškai) komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)