„Esu labai laimingas, kad galiu vėl žaisti ir būti su komandos draugais. Ši situacija vertė mane jaustis nepatogiai, o už savo klaidą jau sumokėjau ir atsiprašiau. Turime galvoti apie ateitį – o ji laukia „Barcelona“ ekipoje, apie kurią visada svajojau. Esu labai dėkingas klubui už tai, ką jis padarė dėl manęs pastarosiomis savaitėmis ir dienomis“, – sakė L. Suarezas.

Ketvirtadienį Tarptautinio sporto arbitražo teismas (CAS) Lozanoje (Šveicarija) sušvelnino Tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) jam taikomas sankcijas.

Dabar L. Suarezas jau gali dalyvauti kitose su futbolu susijusiose veiklose (treniruotėse, reklamos ir administraciniuose renginiuose).

Tačiau futbolininkas iki spalio 25 d. negali dalyvauti jokiose oficialiose klubo ir Urugvajaus rinktinės rungtynėse. Nacionalinės komandos marškinėlių L. Suarezas negalės vilkėti dar 8 tarptautiniuose mačuose.

Oficialus urugvajiečio pristatymas žiniasklaidai ir aistruoliams bus surengtas pirmadienį (rugpjūčio 18 d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)