Anglijos čempionai „Manchester City“ futbolininkai tik po atkaklios kovos ir 11 metrų baudinių serijos 3:5 (0:0; 2:2; 1:3) turėjo pripažinti „Liverpool“ futbolininkų pranašumą.

Per pagrindinį mačo laiką abi ekipos pasižymėjo po du kartus. „Žydruosius“ du kartus (53 ir 68 min.) į priekį išvedė Stevanas Jovetičius, o rezultatą išlygino Jordanas Hendersonas (59 min.) ir Raheemas Sterlingas (85 min.).

11 metrų baudinių serijoje net trys pirmi „Man City“ žaidėjų bandymai buvo nesėkmingi - kamuolio į vartų tinklą nepasiuntė Aleksandaras Kolarovas, Yaya Toure ir Jesusas Navasas. Pasižymėti sugebėjo tik Kelechi Iheanacho.

Nors „Liverpool“ gretose pirmo smūgio nerealizavo Danielis Sturridge'as, vėliau sekė tikslūs Emre Cano, J. Hendersono ir Lucaso šūviai, dovanoję komandai pergalę.

B grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, pergalės po baudinių, pralaimėjimai po baudinių, įvarčiai, taškai):

1.Liverpool210104:25
2.Man City210017:44
3.Olympiacos211003:13
4.AC Milan202001:80

Šiame turnyre už pergalę komanda gauna 3 taškus, už pergalę po 11 metrų baudinių serijos – 2, už pralaimėjimą baudinių – 1, o už pralaimėjimą 0 taškų.

Paskutiniame ture „Man City“ susitiks su „Olympiacos“, o „Liverpool“ egzaminuos AC „Milan“ futbolininkus. Grupės nugalėtoja rugpjūčio 4 dieną kovos finalo rungtynėse, kurios vyks Majamyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)