Pagal „Premier“ ir UEFA Čempionų lygos taisykles klubas savo gretose gali turėti 17 užsieniečių žaidėjų. Kiti 8 privalo būti vietiniai futbolininkai.

Šiuo metu „Chelsea“ ekipa turi 18 užsieniečių ir nori atsikratyti būtent ispanu. Komandai pasipildžius puolėjais Diego Costa ir Didier Drogba, savo įgūdžius praradusiam F. Torresui nebeliko vietos net ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Londono komanda už buvusį „Liverpool“ žaidėją 2011 metais paklojo 50 mln. svarų ir norėtų atgauti bent dalį šios sumos. Tiesa, kitus klubus atbaido prašoma 20 mln. svarų išpirka ir 175 tūkst. svarų savaitinis ispano atlyginimas.

Vis tik „Chelsea“ tikisi, kad F. Torresą priims Madrido „Atletico“ ekipa, į Anglijos sostinę išsiuntusi savo puolimo lyderį D. Costą. Būtent „Atletico“ komandoje F. Torresas ir pradėjo savo profesionalaus futbolininko karjerą.

Ispanas taip pat galėtų persikelti ir į „Monaco“ ekipą, jai šią paliktų kolumbietis Radamelis Falcao.

Ne itin geros sportinės formos F. Torresas „Chelsea“ komandai per 117 susitikimų pelnė 46 įvarčius. Kai tuo tapu būdamas „Liverpool“ atakų smaigalyje per 126 mačus pasižymėjo 80 kartų.

Ne kartą šimtaprocentinių progų neišnaudojęs puolėjas į tuščius vartus nepataikė ir pirmadienį vykusiame draugiškame mače su Liubliano „Olimpija“ futbolininkais (laimėjo 2:1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)