33-ejų metų saugas privalėjo praleisti ir paskutiniąsias UEFA rungtynes, kuomet „Rea“ dėl Čempionų lygos titulo varžėsi prieš „Atletico“. Ispanas su kitais komandos draugais susitikimą stebėjo tribūnose, tačiau po Garetho Bale'o įvarčio netikėtai iššoko iš tribūnų ir pasileido bėgti sveikinti komandos draugų.

Tačiau nuobaudos sulaukė ne tik „Real“ klubo atstovas. UEFA taip pat nusprendė nubausti „Atletico“ trenerį Diego Simeone, kuris po ginčo su Raphaeliu Varane puolė į aikštę aiškintis santykių. Už tai argentinietis turės praleisti pirmąsias Čempionų lygos grupių rungtynes.

UEFA ties šiomis nuobaudomis nesustojo ir klubai gaus patuštinti kišenes. Abiejų komandų atsarginiai žaidėjai po įvarčių bėgdavo į aikštę sveikinti pelnius įvartį ir nepaisė UEFA taisyklių.

Pranešama, kad „Atletico“ gaus sumokėti 21 tūkst. eurų, o „Real“ – 18 tūkst. eurų. Dėl UEFA Supertaurės „Real“ varžysis prieš „Sevilla“ rūgpjūčio 12 dieną.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)