– Kokios nuotaikos po pergalės prieš Liuksemburgo komandą?

– Kovingos. Rimtai rengiamės sudėtingoms rungtynėms su Kazachstano komanda. Pajėgus – varžovas. Žegsime į aikštę tik laimėti. Jei kitaip – nėra ko žaisti.

– Daug surinkote informacijos apie varžovus?

– „Šachtior“ ekipą išstudijavome – turime pakankamai žinių. Todėl varžovus iš Karagandos gerai žinome, žinome prieš ką teks kovoti.

– Taip sutapo, kad pastaraisiais metais treniruočių stovyklose teko žaisti kontrolines rungtynes net su trimis Kazachstano vienuolikėmis. Gal ir šių rungtynių įrašai pasitarnaus?

– Šioje didelėje šalyje komandos yra nepanašaus meistriškumo, skirtingo žaidimo stiliaus, todėl iš anų kontrolinių varžybų mums naudos nedaug.

– Daug kas tvirtina, kad „Šachtior“ klubas – stiprus ir „Atlantui“ nėra vilčių iškopti į kitą etapą.

– Sutinku, Kazachstano vienuolikė – stipri, tačiau nesutinku, kad mes neturime vilčių.

– Ar „Atlanto“ stovykloje daug traumuotų žaidėjų?

– Į šį klausimą tiksliai galiu atsakyti varžybų dieną. Toks gyvenimas – negali žinoti, kas atsitiks už valandos ar kitą dieną. Šiandien klube yra du traumuoti futbolininkai – Ovidijus Verbickas ir Markas Beneta. Jie tikrai neišbėgs į aikštę ketvirtadienį.

– Bus kokių nors pokyčių ekipoje, žaidusioje Klaipėdoje su Diferdanžo klubu?

– Kas rungtyniaus, tradiciškai spręsime prieš rungtynes. Žiūrėsime, kaip kuris žaidėjas jausis tuo laiku. Likus daugiau nei parai iki varžybų tikrai negaliu atsakyti.

Rungtynės Klaipėdoje vyks ketvirtadienį 19 val. Lietuvos vicečempionai vieninteliai tęsia kovą dėl vietos antrame pagal pajėgumą Europos turnyre. Po pirmojo etapo savo pasirodymus baigė Panevėžio „Ekrano“ ir Gargždų „Bangos“ klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)