Oficialiai apie sutartį su pasaulio čempionate žibėjusiu vartų sargu bus paskelbta tuomet, kai Madrido komanda išmainys dabartinį vartininką Diego Lopezą. Juo domisi Rafos Benitezo vadovaujamas „Napoli“ ir „Monaco“ klubas.

„Levante“ ekipai teko parduoti K. Navasą, nes jo kontraktas baigsis po artėjančio sezono. Žaidėju taip pat domėjosi keli didieji Europos klubai. Net gi buvo skelbiama, kad kostarikietis jau persikels į Miuncheno „Bayern“ ekipą. Vis tik vokiečiai, kaip ir Madrido „Atletico“, Londono „Arsenal“, „Monaco“ ir PSG komandos kovą dėl vartininko pralaimėjo.

DELFI primena, kad K. Navasas kartu su Kosta Rikos rinktine netikėtai laimėjo D grupės varžybas (3:1 nugalėjo Urugvajų, 1:0 - Italiją ir sužaidė 0:0 su anglais), aštuntfinalyje po 11 metrų baudinių serijos eliminavo graikus, o ketvirtfinalyje po baudinių nusileido olandams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)